Tarieven


Per  01-01-2020 bedraagt het tarief

NEI consult:  € 65,00

per 60 – 90 minuten


tarieven zijn incl.21% b.t.w.


Voorafgaand aan de eerste behandeling zal een korte intake plaatsvinden. Het eerste consult duurt dan ook 90 minuten.

Hoelang het duurt dat een klacht vermindert/verdwijnt is per persoon verschillend. Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van de persoon en de klacht. Gemiddeld genomen is 1-3 behandelingen voldoende.

Er kunnen tevens ondersteunende homeopathische middelen gebruikt worden, of supplementen geadviseerd worden.

Op iedere behandeling zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

 

Betaling 


Gelieve per pin te betalen.


Bij verhindering graag 24 uur van tevoren annuleren, bij voorkeur telefonisch. Anders ben ik genoodzaakt de kosten van een consult in rekening te brengen.

Mijn consulten worden niet vergoed door de zorgverzekering.


 

Belangrijk


Bij een afspraak kun je eventueel geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je inneemt meenemen.

Jouw behandeling bij een arts kun je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan. Let wel,een consult bij mij mag je er niet van weerhouden bij vragen of problemen je eigen huisarts of specialist te raadplegen. Je behoudt te allen tijden je eigen verantwoordelijkheid.

Privacy


Vanuit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is ieder die met persoonsgegevens werkt verplicht de betrokkenen te informeren over de verwerking van hun persoonsgegevens. Ook als therapeut werk ik met persoonsgegevens en leg ik een dossier aan. Meer info over hoe ik met deze gegevens om ga, vind je in de Privacy Verklaring