Tarieven


Per 01-11-2021 bedraagt het tarief

NEI Consult: € 85,-

Voor mensen met uiteenlopende klachten of problemen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. Geschikt voor volwassenen en kinderen. Tijdens het eerste consult zal een korte intake plaatsvinden voorafgaand aan de behandeling.

Duur:  

  • 60-90 minuten

Locatie:

  • Bij Praktijk Inner Peace of online via Zoom.

Hoelang het duurt dat een klacht vermindert/verdwijnt is per persoon verschillend. De praktijk wijst uit dat er gemiddeld 2-4 behandelingen nodig zijn om tot een gewenst resultaat te komen. Aan het einde van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak wenselijk is. 

Familieopstellingen € 85,-

Familieopstellingen kunnen je helderheid geven over een vraagstuk dat je inbrengt. Via een opstelling wordt duidelijk hoe conflicten, fysieke en/of emotionele klachten hebben kunnen ontstaan. Door middel van interventies kun je de disbalans oplossen zodat de energie weer kan stromen en je klachten verminderen of verdwijnen. In mijn praktijk werk ik 1-op-1 met tafelopstellingen of vloerankers. Bij een tafelopstelling wordt er gebruik gemaakt van poppetjes, voorwerpen, symbolen of kaartjes. Deze worden door jou neergezet of neergelegd in de opstelling om op die manier de posities van de betrokkenen binnen jouw vraagstuk zichtbaar te maken. 

Duur:  

  • 90 minuten

Locatie:

  • Bij Praktijk Inner Peace

Hoelang het duurt dat een klacht vermindert/verdwijnt is per persoon verschillend. De effecten van een opstelling zijn op korte, maar vaker op lange termijn merkbaar. Na een opstelling komt er een proces op gang waardoor je of direct kunt laten wat geweest is, of het kan nog zo zijn dat de uitwerking wat meer tijd nodig heeft.

INNER PEACE VERDIEPINGSTRAJECT: € 333,-

Voorafgaand aan het traject zal er een kennismakingsgesprek/ intake plaatsvinden. Hiermee brengen we jouw gewenste situatie in kaart en bespreken we waar jij aan wilt werken. 

Kennismakingsgesprek/ Intake:

  • Duur: 30 minuten
  • Online via Zoom.

Duur traject:

  • 4 sessies
  • 60-90 minuten per sessie
  • Verdeeld over 10 weken

Locatie:

  • Bij Praktijk Inner Peace

tarieven zijn incl.21% b.t.w.


Zou jij het volgende willen voor jezelf:

  • Verbinden met wie je werkelijk diep van binnen bent.
  • Vertrouwen op jouw eigen innerlijke leiding en intuïtie zonder die eeuwige twijfel te ervaren of je ergens wel goed aan doet.
  • Zonder schuldgevoelens kunnen kiezen voor jezelf en jouw wensen, behoeften en geluk.
  • Geloven in jezelf en hierdoor je onzekerheden loslaten.
  • Onvoorwaardelijk houden van jezelf wetende dat je helemaal goed bent zoals je bent.
  • Je eigen unieke plek innemen vanuit jouw eigen kracht en energie.

Kortom wil jij weer thuiskomen bij jezelf?

Dan is het Inner Peace Verdiepingstraject bedoeld voor jou!!!

Ik geloof namelijk dat alles al in jou aanwezig is om dit te kunnen bereiken. Ik wil jou dan ook graag vanuit de liefde voor jezelf  verbinden met jouw innerlijke leiding. Zodat jij vanuit je ware essentie weer de vrijheid voelt en ervaart om volledig jezelf te zijn. En jij zo jouw eigen unieke plek in kunt nemen in deze wereld. Wetende dat ook jij er toe doet en iets hebt bij te dragen binnen het grotere geheel alleen al door hier te “ZIJN”.

Tijdens dit verdiepingsproces stel ik al mijn kennis, wijsheid en vaardigheden beschikbaar voor jou. Gewoon omdat jij het waard bent!

Hoe gaan we het aanpakken:

  • We gaan op een dieperliggend niveau onderzoeken wat jouw gewenste situatie in de weg staat met behulp van NEI, NLP en Systemische technieken.
  • We gaan via het onderbewustzijn de disbalans in jouw systeem achterhalen en herstellen.
  • We gaan lagen afpellen die jou niet langer dienen.
  • We gaan onverwerkte emoties die klachten veroorzaken verwerken en loslaten.
  • We gaan mogelijk aanwezige belemmerende overtuigingen, saboterende delen, angsten en/of ongewenste patronen opruimen.
  • We gaan ruimte maken zodat jij jouw mooiste leven kunt gaan creëren vanuit innerlijke rust.

Dus ben jij bereid om te investeren in jezelf van binnenuit en durf je de eerste stap te zetten naar verandering, dan loop ik graag een stukje met je mee om je hierin te begeleiden. De keuze is aan jou!

Er kunnen tevens ondersteunende homeopathische middelen gebruikt worden, of supplementen geadviseerd worden.

Op iedere behandeling zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Betaling 


Gelieve per pin te betalen.


Bij verhindering graag 24 uur van tevoren annuleren, bij voorkeur telefonisch. Anders ben ik genoodzaakt de kosten van een consult in rekening te brengen.

Mijn consulten worden niet vergoed door de zorgverzekering.


Belangrijk


Bij een afspraak kun je eventueel geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je inneemt meenemen.

Jouw behandeling bij een arts kun je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen kunnen prima samengaan. Let wel,een consult bij mij mag je er niet van weerhouden bij vragen of problemen je eigen huisarts of specialist te raadplegen. Je behoudt te allen tijden je eigen verantwoordelijkheid.

Privacy


Vanuit de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is ieder die met persoonsgegevens werkt verplicht de betrokkenen te informeren over de verwerking van hun persoonsgegevens. Ook als therapeut werk ik met persoonsgegevens en leg ik een dossier aan. Meer info over hoe ik met deze gegevens om ga, vind je in de Privacy Verklaring

Intakeformulier Behandelingsovereenkomst kinderen Behandelingsovereenkomst volwassenen