Mijn naam is Daniëlle Cosijns. Ik woon samen met mijn vriend in Eindhoven en ben trotse moeder van een dochter. Ik ben een echt mensenmens. Ben dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in hoe het met iemand gaat en houd van diepgang in mijn persoonlijke contacten.

Zo jong als ik was stond ik al klaar om andere te helpen, te ondersteunen en een luisterend oor te bieden als ze dat nodig hadden. Ik stemde mij altijd automatisch af op de ander en voelde haarfijn aan wat de behoeften van die persoon was. Dit maakte dat ik me moeiteloos kon aanpassen, maar ondertussen onbewust totaal uit verbinding was met mezelf. Hierdoor keek ik dus niet naar mijn eigen behoeften en naar wat ikzelf nodig had. Dit maakte dat ik vaak voorbij ging aan mezelf en daardoor jaren lang op zoek ben geweest via het reguliere en alternatieve circuit naar de oorzaak van mijn aanhoudende vermoeidheidsklachten, maar daar kwam lange tijd niks uit.

Tot ik jaren later tijdens een acupunctuurbehandeling bewust werd gemaakt  van mijn hoogsensitiviteit en mijn persoonlijk functioneren daarin. Wat er gebeurde was dat ik voelde wat de ander voelde en het vervolgens allemaal overnam. Vervolgens liet ik deze gevoelens en emoties van de ander niet los, omdat ik me niet bewust was van welke emoties van mezelf waren en welke van de ander. Je kunt je voorstellen dat zoiets erg veel energie kost en uiteindelijk zorgt voor overprikkeling.

Toen mijn dochter geboren werd en ik opmerkte dat ook zij erg gevoelig was en daardoor last kreeg van angsten kwam ik via via met NEI in aanraking. Ik sta open  voor het alternatieve circuit, omdat ik geloof dat het altijd gaat om een combinatie van lichaam en geest. Het één functioneert niet zonder het ander. Nadat mijn dochter en ik een NEI behandeling hadden ondergaan en beiden hoogsensitief bleken te zijn, vielen de laatste puzzelstukjes op hun plaats.

Ik was direct gefascineerd door de effectieve behandelwijze en het behaalde resultaat. En omdat ik in een persoonlijk proces uit aan het zoeken was in hoeverre ik mijn eigen pad bewandeld had met betrekking tot mijn baan, wilde ik graag meer weten over NEI. Niet veel later schreef ik me in voor de NEI Coach opleiding.  Het is fijn om mensen nu zelf te kunnen helpen en ondersteunen met deze mooie behandelmethode. Zo kan ik als NEI therapeut het proces van de cliënt faciliteren en geef ik een stukje bewustwording mee in dit proces.

Ik heb inmiddels naast de HBO opleiding tot NEI Coach ook de opleidingen NLP Practitioner en Systemisch Werken gevolgd bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel voor Integrale Coaching & Therapie. Daarnaast heb ik de inwijdingen van Reiki I en II gedaan en volg ik regelmatig bijscholingen, cursussen en workshops om me verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. Dit alles om in mijn praktijk mensen te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar de dieperliggende oorzaak van hun klachten.

Door je met Integrale Coaching en Therapie los te maken van emotionele blokkades leer je jezelf beter kennen, omdat het onderbewuste bewust wordt gemaakt. Hierdoor krijg je de keuze om dingen anders te doen dan je altijd al deed. Ik loop graag een stukje met je mee om de beste versie van jezelf te worden en het vinden en bewandelen van je eigen pad op weg naar innerlijke rust.

Warme groet,

Daniëlle Cosijns