Mijn naam is Daniëlle Cosijns. Ik woon samen met mijn vriend in Eindhoven en ben trotse moeder van een dochter. Ik ben een echt mensenmens. Ben dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in hoe het met iemand gaat en houd van diepgang in mijn persoonlijke contacten.

Zo jong als ik was stond ik al klaar om andere te helpen, te ondersteunen en een luisterend oor te bieden als ze dat nodig hadden. Ik stemde mij altijd automatisch af op een ander en voelde haarfijn aan wat de behoeften van die persoon was. Daarnaast wilde ik graag de harmonie bewaren en ging ik conflicten uit de weg door mezelf weg te cijferen en aan te passen aan de wensen van de ander. Hierdoor keek ik dus niet naar mijn eigen behoeften en naar wat ikzelf nodig had en raakte ik uit verbinding met mezelf, mijn gevoelswereld en intuïtie. Dit maakte dat ik vaak voorbij ging aan mijn eigen grenzen en daardoor jaren lang op zoek ben geweest via het reguliere en alternatieve circuit naar de oorzaak van mijn aanhoudende vermoeidheidsklachten, maar daar kwam lange tijd niks uit.

Tot ik jaren later bewust werd gemaakt  van mijn hoogsensitiviteit en mijn persoonlijk functioneren daarin. Wat er gebeurde was dat ik aanhaakte op de gevoelens van de ander en het vervolgens allemaal overnam. En deze gevoelens en emoties van de ander liet ik niet los, omdat ik me niet bewust was van welke emoties van mezelf waren en welke van de ander. Je kunt je voorstellen dat zoiets erg veel energie kost en uiteindelijk zorgt voor overprikkeling.

Toen mijn dochter geboren werd en ik opmerkte dat ook zij erg gevoelig was en daardoor last kreeg van angsten kwam ik via via met NEI Therapie in aanraking. Ik sta open  voor het alternatieve circuit, omdat ik geloof dat het altijd gaat om een combinatie van lichaam en geest. Het één functioneert niet zonder het ander. Nadat mijn dochter en ik een NEI behandeling hadden ondergaan en beiden hoogsensitief bleken te zijn, vielen de laatste puzzelstukjes op hun plaats.  Mijn dochter is tevens altijd een mooie waardevolle spiegel binnen mijn eigen processen geweest en haar komst heeft mij dan ook uitgenodigd om mijn eigen uitdagingen en pijnstukken aan te kijken. En deze helingsprocessen hebben mij weer thuis gebracht bij mijn ware zelf.

En dit is wat ik ook jou toe wens. Dat jij weer in je eigen unieke kracht kan komen te staan. En volledig kunt verbinden met wie je werkelijk diep van binnen bent. Zodat je weer contact kunt maken met je eigen innerlijke leiding en kunt voelen wat jou echt gelukkig maakt in het leven.

Ik heb naast de HBO opleiding tot NEI Coach ook de opleidingen NLP Practitioner en Systemisch Werken gevolgd bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel voor Integrale Coaching & Therapie. Daarnaast heb ik de inwijdingen van Reiki I en II gedaan en volg ik regelmatig bijscholingen, cursussen en workshops om me verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. Dit alles om in mijn praktijk mensen te kunnen ondersteunen en begeleiden op weg naar hun ware zelf.

Door je met Integrale Coaching en Therapie los te maken van emotionele blokkades leer je jezelf beter kennen, omdat het onderbewuste bewust wordt gemaakt. Hierdoor krijg je de keuze om dingen anders te doen dan je altijd al deed. Hiermee pellen we de lagen af die jou niet langer dienen zodat je weer tot je ware kern kunt komen. Ik loop graag een stukje met je mee om de beste versie van jezelf te worden en het vinden en bewandelen van je eigen pad op weg naar innerlijke rust.

Warme groet,

Daniëlle Cosijns