Mijn naam is Daniëlle Cosijns en ben geboren in 1979. Ik woon samen met mijn vriend Jeroen en dochter Chloé in Eindhoven. Ik ben een echt mensenmens. Ben dan ook altijd oprecht geïnteresseerd in hoe het met iemand gaat en houd van diepgang in mijn persoonlijke contacten.

Zo jong als ik was stond ik al klaar om andere te helpen, te ondersteunen en een luisterend oor te bieden als ze dat nodig hadden. Toen ik op 16 jarige leeftijd de ziekte van Pfeiffer had gehad, ben ik daarna nog jaren op zoek geweest via het reguliere en het alternatieve circuit naar de oorzaak van mijn aanhoudende vermoeidheidsklachten, maar daar kwam lange tijd niks uit.

Jaren later werd me tijdens een acupunctuurbehandeling duidelijk dat ik alles van iedereen tot me nam. Daar begon het bewustwordingsproces van mijn hoogsensitiviteit en mijn persoonlijk functioneren daarin. Inderdaad dat gebeurde, ik voelde wat de ander voelde en nam het allemaal over. Vervolgens liet ik deze gevoelens en emoties van de ander niet los, omdat ik hierin niet bewust was van wat van mij was en wat van de ander. Je kunt je voorstellen dat zoiets erg veel energie kost.

Toen mijn dochter geboren werd en ik opmerkte dat ook zij erg gevoelig was en daardoor last kreeg van angsten kwam ik via via met NEI in aanraking. Ik sta open  voor het alternatieve circuit, omdat ik geloof dat het altijd gaat om een combinatie van lichaam en geest. Het één functioneert niet zonder het ander. Nadat mijn dochter en ik een NEI behandeling hadden ondergaan en beiden hoogsensitief bleken te zijn, vielen de laatste puzzelstukjes op hun plaats.

Ik was direct gefascineerd door de effectieve behandelwijze en het behaalde resultaat. En omdat ik in een persoonlijk proces uit aan het zoeken was in hoeverre ik mijn eigen pad bewandeld had met betrekking tot mijn huidige baan, wilde ik graag meer weten over NEI. Niet veel later schreef ik me in  voor de NEI Coach opleiding want dit was het. Dit sprak me zo ontzettend aan, aangezien ik het steeds fijn vind om mensen te kunnen helpen met dingen waar ze tegenaan lopen in het leven. Zo kan ik als NEI therapeut het proces van de cliënt faciliteren en ze een stukje bewustwording mee geven in dit proces.

Ik heb de HBO opleiding tot NEI Coach en NLP Practitioner gevolgd bij opleidingsinstituut Jolanda Vleugel voor Integrale Coaching & Therapie. Daarnaast heb ik de inwijdingen van Reiki I en II gedaan en volg ik regelmatig bijscholingen, cursussen en workshops om me verder te ontwikkelen in mijn vakgebied. In september 2020 start ik met de opleiding Systemisch Werken. Hiermee kan ik uiteindelijk opstellingen begeleiden en diverse systemische werkvormen praktisch toepassen. Dit alles om in mijn praktijk mensen te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar de oorzaak van hun klachten.

Door je met NEI los te maken van emotionele blokkades leer je jezelf beter kennen, omdat het onderbewuste bewust wordt gemaakt. Hierdoor krijg je de keuze om dingen anders te doen dan je altijd al deed. Ik loop graag een stukje met je mee om de beste versie van jezelf te worden en het vinden en bewandelen van je eigen pad op weg naar innerlijke rust.

Warme groet,

Daniëlle Cosijns